Vad jobbar du med egentligen?

Jag tänkte att det var dags att gå igenom lite vad det är jag sysslar med om dagarna egentligen. Inte ens mina vänner och familj verkar ha förstått riktigt så det är lika bra att gå igenom'et. 

Sjävklart som med alla andra nya företag / startups så är det jag skriver nu långt ifrån hugget i sten. Svaret på denna fråga kommer förmodligen att ha ändrats helt, eller åtminstone tweakats lite om 1-2 månader.

Dels så sysslar jag med massor av olika konsultuppdrag, just nu framförallt på olika food tech-företag. Det ser ut ungefär såhär:

  • Product management, specialiserad mot food tech
    • Smak- och preferens-screening
    • Smarta rekommendationsalgoritmer
    • Hälsotester
    • Recept- & ingredienskategorisering m.m
       
  • Recept och matfoto
     
  • Sociala medier: Strategi och innehållsskapande

Dels har jag ett aktiebolag tillsammans med min partner Emelie, och en enskild firma för Food For Flow. 
 

Jag river av hisspitcherna helt enkelt! 

FOODCHIE

2017 vill man äta båda hälsosamt och hållbart, men man behöver vägledning. Vi utvecklar måltidsplaner med hållbar och hälsosam mat för den moderna stadsbon. Vi gör det lätt att äta hälsosamt och klimatsmart oavsett om du äter ute eller hemma genom att antingen erbjuda recept du själv kan laga eller måltidsförslag på restaurang.
 

FOOD FOR FLOW

Food For Flow är en livsstils-blogg och ett instagramkonto som kommunicerar hur du får ett gött vardags-flow med mindre friktion via hälsosamma vanor. Under 2017 kommer jag att börja leverera smarta matlådor för att hands on hjälpa människor att på riktigt leva mer hälsosamt och friktionsfritt.