Varm vanilj- & kanelgranola med granatäpple, vindruvor och banan

DSC_0213.jpg
DSC_0208.jpg

Det är ej första gången jag delar med mig av denna favorit. Det medges, men den tåls verkligen att upprepas. Helgfavoriten numero uno.

Varm vanilj- & kanelgranola med granatäpple, vindruvor och banan

2 portioner
10 min

Det här behöver du:

  • 2 msk kokosolja
  • 3 dl havregryn
  • 0,5 dl pumpafrön
  • 0,5 dl solrosfrön
  • 1 dl mandel
  • 1 dl valnötter
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 1,5 tsk kanel
  • Smaka av med salt, honung eller stevia.
  • Ha eventuellt i lite vatten om det känns törrt

Såhär gör du:

Smält kokosoljan, häll i alla ingredienser, rosta, rör om och krydda. Till sist smaka av med honung och salt. Ät helst varm med mjölk, typ havremjölk eller Ikaffe och någon go-frukt. Här med granatäpple, banan och vindruvor.