Krämig pulled oats med pepparrot och kokta grönsaker

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg

KRÄMIG PULLED OATS MED PEPPARROT OCH KOKTA GRÖNSAKER

4 PORTIONER
25 min

  • Kokta grönsaker: 
    Koka upp vatten med salt i två kastruller. Koka 600 g potatis i en. Skala 4 medelstora morötter, skär i mindre bitar / stavar och koka i 5 min innan du lägger i 200 g gröna ärtor och 120 g sockerärtor.
     
  • Pepparrot- & chili pulled oats
    Hetta upp 1 msk rapsolja i en stekpanna. Stek 2 förpackningar naturell pulled oats i 2 minuter. Tillsätt 4 dl creme fraiche. Krydda med 0,5 tsk paprikapulver och 0,5 tsk chilipulver, salta och peppra. Finriv i 2 cm pepparrot
     
  • Toppa eventuellt med färsk timjan