Färskpotatissallad, tomat-quorn, ruccula och rädisor

Det blir inte somrigare än en färskpotatissallad. Jag vill även hävda att det inte går att få en så maximalt smakrik och god matlåda med så minimal investering i tid och pengar.

upload.jpg
upload.jpg

FÄRSPOTATISSALLAD, TOMAT-QUORN, RUCCULA OCH RÄDISOR
 

4 portioner
30 min

 

  • Färskpotatissallad: 
    Koka 400 g färskpotatis (eller vanlig potatis off season). Rör ihop 1 msk dijonsenap med 1 dl olivolja och blanda sedan i 2 msk gräslök, 2 msk persilja (frysta örter funkar lika bra), salt och peppar. Blanda potatisen med dressingen.
     
  • Tomatquorn
    Tina 600 g quornfilé och skär i bitar, marinera i 2 msk tomat-tapenade eller soltorkad tomatpesto. Stek i 1 msk rapsolja.
     
  • 150 g ruccula
     
  • 250 g rädisor