Burrata, stekt nektarin, avocado och tomat

upload.jpg

Exakt såhär ska min sommar 2017 smaka, om jag får välja. Och det får jag! Så. himla. gott. 

SOMMARSALLAD: 

Portioner: 4
Tid: 10 min


INGREDIENSER

  • 3 nektariner
  • Olivolja
  • 300 g tomater, blandade sorter / färger
  • 1 kruka krispig sallad t.ex. roman
  • 100 g spenat
  • 1 kruka färsk basilika
  • 2 paket burrata (300-400 g)
  • Flingsalt

 

INSTRUKTIONER

  1. Skiva upp nektarinerna. Hetta upp olja i en stekpanna och stek snabbt tills de mjuknar lite. Ca 2 min.
  2. Halvera tomaterna och skär upp salladen.
  3. Portionera ut spenat, tomat, sallad, basilikablad.
  4. Riv över burratan och toppa med de varma nektarinerna, lite mer olivolja och flingsalt.