Persika, pestoquorn, avocado och ädelost

Man älskar ju när det är lätt! Den här salladen är enkelheten själv. Sådär som det blir när man har bra råvaror.

Jag har ätit mestadels vegetariskt nu i snart år, tyvärr inte helt tagit mig ifrån bekvämligheten som kommer med produkter som quorn och oumph. Så här kommer en enkel sallad med pestomarinerad quorn.

upload.jpg
upload.jpg

Sommarsallad med persika och pestoquorn

Portioner: 2
Tid: 30 min

INGREDIENSER (2 PORT)

  • 3 quornfiléer
  • 1 msk pesto
  • 1 msk rapsolja
  • 2 persikor
  • 1 paket mozzarella
  • 40 g blåmögelost
  • 2 vårlökar

INSTRUKTIONER

  1. Skär upp filéerna i mindre bitar. Marinera i pesto.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek quornbitarna tills de är genomstekta och har fått lite färg. 
  3. Skiva upp persika, mozzarella och blåmögelost samt hacka vårlöken och blanda i en skål. 
  4. Portionera ut och servera med de ljumna quornbitarna.