Vuxenpoäng i mars

MARS

 • VI STARTADE AKTIEBOLAG och fick vårt första konsultuppdrag inom produktutveckling, kost och hälsa. Allt var nytt, kul och spännande men även otroligt utmanande! Det har bara gått 2 månader sedan dess men jag kan redan se tillbaka och skratta åt mig själv. Nervositeten över ingenting och hur man förstorar situationer.
   
 • Deltog i Sweden Foodtech Acceleration Weekend med vårt startup vilket var både otroligt kul och givande och kul. Lyxigt att få bo i Stockholm när det händer så fantastiskt mycket inom det område man brinner mest för.
   
 • Uppfyllde en dröm jag haft sedan länge och testade att sälja mina egna matlådor.
   
 • Det kändes som att vi fick yes efter yes och var bra på att fira. Vi kom med i en inkubator för affärsutveckling med vår affärsidé - STING Test Drive vilket för mig kändes som ett fett kvitto på att vårt slit gav resultat.
   
 • Spenderade helgerna i bilen och i naturen då jag och Erik åkte runt till olika gårdar, hälsade på nyfödda griskultingar och lamm. Kärleks-overload! <3
   
 • Firade våffeldagen med blåbärs-våfflor, laddade upp med raw bollar med karamell och havssalt och slängde ihop en vårig rödbetshummus som matchade de första tulpanerna för året. 
   
 • Jag pitchade för första gången och höll på riktigt på att svimma trots att det inte var "en riktig publik". Var så nipprig att jag inte hittade hem efteråt. Stress-påslag är ännu inte riktigt min bästa vän, men jag jobbar på det. 
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg