Driv och beslutsamhet i maj

  • Livet som entreprenör börjar kännas på riktigt nu. På 6 månader har jag utvecklats mer än någonsin. Lifesum var också en enorm resa, som på många sätt förberedde mig på det här. Att kliva in i ett tech startup direkt efter att ha blivit färdigutbildad kostvetare är inte att leka med, och det visade sig på många sätt vara tufft, men också helt fantastiskt att få vara med på en sån resa. Jag lär mig mycket om mig själv. "Jag vet inte vart jag vill men jag ska komma dit." definierar mig ganska mycket och det är på gott och ont. 
     
  • Vi drog en sväng till Milano och spanade trender inom mat och food tech (dvs teknik & tekniktjänster inom mat). Schemat var fullt av möten med allt från konkurrenter, investerare och potentiella partners. Trots ovana att sälja in oss själva klarade vi det galant. Det största av allt, att få ta en pratstund med den oändligt inspirerande Gunhild Stordalen.
     
  • Så det var fortsatt mycket jobb i maj men också firande av vänners födelsedagar, efterfestande till soluppgång och besök av lillebror.
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg