Kaos i februari

FEBRUARI

  • En flytt! Mitt i allt övrigt kaos. Men helt ärligt, kunde det komma mer lägligt? Som min pappa brukar säga, när det redan är kaos gör det ingenting med lite mer kaos. Det kan snarare vara en spännande utmaning att se hur mycket man klarar av. #käck

  • Jobbade från varenda café du kan tänka dig i Stocholm. Fick mycket feedback. Toppar och dalar. Drömde mig bort och framåt och sprang fort.

  • Vi lagade massor med mat och bjöd in till hemmamiddagar, både veckodagar och helger och det var precis vad vi behövde för att förgylla februari-mörkret. Ni ser ju, varenda bild går i en grågrön ton.

  • Stor-rensning av det materiella livet. Halva garderoben och förrådet rykte till återvinning, i ren 2017-anda.

  • Drog till fjällen och åkte mil efter mil på skidor, hade konstanta rosor på kinderna, shottade både jäger och gurkmejashots och jag lyckades få ur mig en del av överskottsenergin.

  • Min total inspirationscrush på Petter Stordalen började efter att ha lyssnat på Framgånspodden och vi började landa i vad vi ville att vårt företag skulle åstadkomma (trodde vi ja!). Lärde mig allt jag kom över om hållbarhet, dioxiner i ägg, räknade på marknaden och slet mitt hår.

20170221_142526.jpg