Grön lite bitsk och spontan smoothie

IMG_20171124_083954_243.jpg

De flesta strider när det gäller kost är onödiga. Men här har ni en riktigt onödig en! "Är gröna smoothies verkligen hälsosamma?" Jag brukar ju då säga att ett riktigt jäla toppenknep för att boosta på hälsan lite är att lägga till just en grön smoothie, eller ja, ät mer frukt och grönsaker helt enkelt.

NÄHÄ? Jag vet, det blir boring att höra till slut.

Men i dessa "varför är jag sjuk hela tiden?"-tider, så kan det faktiskt vara så pass enkelt va. För mig handlar det om att jag när det är såhär myzzzigt väder så söker jag mig till mer comfort food. Jag menar, det är ett skämt! Jag har ätit som att jag har varit bakis varje dag i en månad.

*Åh, vore gott med lite toast....*

*Ge mig bröööööd!*

*OOOOOST!*

Och det är ju tråkigt. För jag blir inte direkt så myzzzig av det! Och immunförsvaret galopperar inte av lycka va. 

Då får man ta tag i saken. Jag valde smoothie-vägen, och gör en sån nu åtminstone varannan dag. Keep it simple. 

INGREDIENSER (den här gången, nästa gång blir det nåt annat, beroende på vad jag har i kylen, för jag ba råkar ha en massa grönkål och ingefära liggandes på random här hemma, alltid):

  • 0,5 mango
  • 0,5 banan
  • Lilla högen spenat, typ 2 nävar 
  • 1 liten näve grönkål, bara några blad sådär
  • 0,5 msk riven ingefära
  • 1/4 pressad citron isch

MIX IT MASTER!