Oumph salad bowl

image.jpg

Oumph!

Om du inte har testat det än - du borde verkligen! Eftersom att jag och min karl Erik mestadels äter vegetariskt / veganskt numera har vi försökt leta efter bra substitut som fortfarande är proteinrika. Vi har ätit massor med oumph, bönor, sojafärs men oumph är vår fredags go-to, definitivt. Det lite lyxigare alternativet.

OUMPH SALAD BOWL

Servings: 4
Time: 30 min

INGREDIENTS

  • 2 msk olivolja
  • 200 g grönkål, hackad
  • 500 pulled oumph (soy protein isolate) 
  • 1 msk pesto
  • 100 g kronärtskockshjärtan
  • 200 g spenat
  • 100 g körsbärstomater, halverade
  • 1 liten rödlök, skivad

Instructions: 

  1. Tina oumphen. 
  2. Hetta upp halva mängden olja i en stekpanna och stek grönkålen tills den mjuknat. Häll över i en skål. 
  3. I samma stekpanna med resten av oljan steker du oumphen, 5-7 minuter tills allt är genomstekt / varmt. 
  4. Blanda pesto och kronärtskocka i en skål. 
  5. Dela upp den ljumna grönkålen, körsbärstomaterna och löken på tallrikar. Häll över kronärtskockorna och toppa med oumphen.